AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadınla yürümek

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, gerekirse özür dileneceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında yaşlı kadınla yürümek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir kadını yaşıyor görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına bakmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadını sevmek ters giden durumların düzeleceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını banyo yaptırmak ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadına yemek yedirmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını hamile görmek canının kıymetini bileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla konuştuğunu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir