AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak güzel bir hayat süreceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında başbakanla konuşmak tokalaşmak iyi geçim halinde kalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birisiyle tokalaşmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adamla tokalaşmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekle tokalaşmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşla tokalaşmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tokalaşmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir