AnaSayfa / Genel / Kahve falında valiyle tokalaşmak

Kahve falında valiyle tokalaşmak

Kahve falında valiyle tokalaşmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valiyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında valiyle tokalaşmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valiyle yemek yemek çirkin iftiralara uğrayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski valiyi görmek her şeyin yenileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine yorulur.

Kahve falında vali yardımcısı görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valilik görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Kahve falında valiyi görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında valilik binası görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında valinin evini görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir