AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadına selam vermek

Kahve falında bir kadına selam vermek

Kahve falında bir kadına selam vermek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bereket ve huzur getireceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yeni bir yol çizileceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadına selam vermek gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Kahve falında bir kadına selam vermek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla selamlaşmak çok büyük kazançlar getireceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında komutana selam vermek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Kahve falında namaz selamı vermek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin selam verdiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında selamlaştığını görmek ün sahibi olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölülere selam vermek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında babaya selam vermek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir