AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunu kesmek

Kahve falında başkasının kolunu kesmek

Kahve falında başkasının kolunu kesmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kazancının sürekli artacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kolunu kesmek gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Kahve falında eşinin kolunu kesmek moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında kol bacak kesmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek işlerinin açılacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kollarını kesmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun kolunu kesmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek hasret ve özlem gidereceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir