AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kolu kesmek

Kahve falında insan kolu kesmek

Kahve falında insan kolu kesmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok kötü günler göreceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, adını kirleteceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kolu kesmek gördüyseniz:

  • Bir anlaşma belli kararlar almanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Kahve falında insan kolu kesmek kafa dağıtacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek her açıdan farklılıklar olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kolunu kesmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında kollarını kesmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kolu kesmek itibar kazanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kolunu kesmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında baltayla kol kesmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kolunu kesmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir