AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını korumak

Kahve falında bir kadını korumak

Kahve falında bir kadını korumak kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, anlaşmalardan cayılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, adını herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında bir kadını korumak gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Kahve falında hamile kadını korumak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, fakirlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında kadını korumak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, en küçük sorunda parlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını korumak günahların af olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini korumak zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşi korumak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebekleri korumak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi korumak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir