AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini korumak

Kahve falında sevdiğini korumak

Kahve falında sevdiğini korumak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, yalnız kalınacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini korumak gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiklerini korumak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi korumak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı korumak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini koruduğunu görmek ticaretinin ilerleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini korumak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kardeşlerini korumak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanı korumak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak kendi işinin sahibi olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir