AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını kıllı görmek

Kahve falında bir kadını kıllı görmek

Kahve falında bir kadını kıllı görmek işlerin aksayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını kıllı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Kahve falında kadının avret yerini kıllı görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadında kıl görmek barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsü kıllı kadın görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılan kadınlar görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının bacağını kıllı görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir