AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak

Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak

Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak doktordan doktora koşturacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yavru köpek tarafından ısırılmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep tarafından ısırıldığını görmek evine haciz geleceğine, dinamik olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında bir şey tarafından ısırılmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir