AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir işin olmadığını görmek

Kahve falında bir işin olmadığını görmek

Kahve falında bir işin olmadığını görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, önünün açık olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, gıybet edeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir işin olmadığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yeni bağlantılar kurmanız gerekiyor.

Kahve falında bir işin olmadığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Kahve falında işinin olmadığını görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olmadığını öğrenmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında tuvaletin kapısının olmadığını görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinin olmadığını görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının olmadığını görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaş olmadığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol elinin olmadığını görmek çok büyük başarılara imza atacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir