AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutta canlı insan görmek

Kahve falında tabutta canlı insan görmek

Kahve falında tabutta canlı insan görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında tabutta canlı insan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendini bunu başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı tabuta girmek maddi olarak zayıflayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında canlı tabuta görmek iş kaybı yaşayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına işarettir.

Kahve falında canlı birini tabutta görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında canlı birini tabuta koymak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek imkânsızı başaracağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir