Kahve falında tabuta girmek

Kahve falında tabuta girmek birçok ortaklık kurulacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kurulu düzeninin olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, şansın ve bahtın da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabuta girmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmeden tabuta girmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında ölüp tabuta girmek ev taşımaya, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında diri diri tabuta girmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tabuta girmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında canlı tabuta girmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı tabuta girmek hastalanacağına, üzüleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında canlı olarak tabuta girmek istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun içine girmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir