AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan tarafından ısırılmak

Kahve falında insan tarafından ısırılmak

Kahve falında insan tarafından ısırılmak kurulu düzenin yıkılacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, çok güzel günler göreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında bir insan tarafından ısırılmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında insan tarafından ısırılmak neredeyse mahkemelik olunacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında insan tarafından ısırıldığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Kahve falında balık tarafından ısırılmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında eşi tarafından ısırılmak insanları kıracağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak onu yalnız bırakmayacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir