Kahve falında hoca eli öpmek

Kahve falında hoca eli öpmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, gözünün yaşını sileceğine, bazen de rahat geçeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında hoca eli öpmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Kahve falında hoca eli öpmek gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında hocasının elini öpmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir hocanın elini öpmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında hocadan el almak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide el öpmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adam eli öpmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sakallı dedenin elini öpmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, işinin ehli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir