AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hayvanı korumak

Kahve falında bir hayvanı korumak

Kahve falında bir hayvanı korumak kötülüklerden uzak kalacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında bir hayvanı korumak gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Kahve falında hayvanları korumak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan korumak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvanı korumak karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına işarettir.

Kahve falında babayı korumak rahat geçinerek yaşayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bebekleri korumak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini korumak kafasının boşalacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Kahve falında kuzenini korumak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanı korumak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, dünya malı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir