AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir fincan kahve görmek

Kahve falında bir fincan kahve görmek

Kahve falında bir fincan kahve görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir fincan kahve gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında kahve fincanı almak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı aramak kazancının günden güne azalacağına, işinde verimsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve fincanı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulur.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek dik durmaya çalışacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir