AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside kahve fincanı görmek

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepside kahve fincanı gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tepside kahve fincanı görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında içilmiş kahve fincanı görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kirli kahve fincanı görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kahve fincanı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fincanda kahve görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine delalet eder.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir