AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir eşyayı yakmak

Kahve falında bir eşyayı yakmak

Kahve falında bir eşyayı yakmak yeni bir ortama gireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir eşyayı yakmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Kahve falında eşyaları yakmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları yakmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında bir eşyayı yakmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobada ateş yakmak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ününün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında karınca yakmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında iki ele kına yakmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefon yakmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir