AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon yakmak

Kahve falında telefon yakmak

Kahve falında telefon yakmak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında telefon yakmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz, bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında telefon yakmak eline çok güzel fırsatların geçeceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Kahve falında telefonu yakmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ateş yakmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyi yakmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında göğsüne kına yakmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya kına yakmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çocuklar gibi şen olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damada kına yakmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga yakmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir