AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan saklamak

Kahve falında insan saklamak

Kahve falında insan saklamak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına alamet eder.

Kahve falında insan saklamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bir insanı saklamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine işarettir.

Kahve falında insan saklamak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işarettir.

Kahve falında birinin öldüğünü saklamak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata saklamak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında silah saklamak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret eder.

Kahve falında esrar saklamak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında sır saklamak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir