AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir saklamak

Kahve falında peynir saklamak

Kahve falında peynir saklamak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında peynir saklamak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında peynir saklamak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu saklamak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulur.

Kahve falında altın bulmak saklamak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sakladığını görmek borçlarının ödeneceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğü saklamak onlarla dayanışma içinde olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurta saklamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında içki saklamak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinden para saklamak neşesini ve huzurunu yitireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir