AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü saklamak

Kahve falında ölüyü saklamak

Kahve falında ölüyü saklamak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, mal edineceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü saklamak gördüyseniz:

  • Değişimin çağrısını görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ölü birini saklamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında ölü saklamak iş hayatında değişiklik yapacağına, işlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü saklamak sorunlarını çözebileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalettir.

Kahve falında ölüleri saklamak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik saklamak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birini saklamak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalettir.

Kahve falında cep telefonu saklamak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu saklamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir