AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi akik yüzük görmek

Kahve falında mavi akik yüzük görmek

Kahve falında mavi akik yüzük görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi akik yüzük gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında mavi akik görmek sevdiği birini kırmaya, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında akik yüzük görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek her konuda gelişme gösterileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akik görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir