AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek mevki kazanacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı akik yüzük gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı akik yüzük görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında akik yüzük görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah akik yüzük görmek başka alanlara yöneleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında akik yüzük taktığını görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Kahve falında mavi akik yüzük görmek keyifli günler geçireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil akik yüzük görmek düzenli bir işe girileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı akik görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına inanılır.

Kahve falında akik görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir