AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekten bozuk para almak

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak gördüyseniz:

  • Farklı teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine işarettir.

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk para ve kağıt para görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak büyük işlere imza atacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk para fırlatmak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından bozuk para almak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para koymak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden bozuk para toplamak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir