AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek hayır getirecek bir yola girileceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, keyfinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğa bozuk para vermek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğa para vermek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğuna para vermek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bozuk para görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk parayı birine vermek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Kahve falında bozuk para çantası görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir