AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden bozuk para toplamak

Kahve falında denizden bozuk para toplamak

Kahve falında denizden bozuk para toplamak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, zenginlik sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, ticarette zarar edeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında denizden bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarından bozuk para toplamak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden bozuk para toplamak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinden bozuk para toplamak kişinin yüzünün güleceğine, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında denizde bozuk para toplamak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden bozuk para toplamak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak sağlığının yerinde kalacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine inanılır.

Kahve falında kağıt ve bozuk para toplamak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir