AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz akide şekeri görmek

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz akide şekeri gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akide şekeri almak küskünlüklerin oluşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akide şekeri görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şeker görmek kederleneceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz beyaz şeker görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir