AnaSayfa / Genel / Kahve falında akide şekeri görmek

Kahve falında akide şekeri görmek

Kahve falında akide şekeri görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, getirisinden daha fazla olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akide şekeri gördüyseniz:

  • Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir.

Kahve falında akide şekeri almak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akide şekeri görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işaret eder.

Kahve falında yere şeker dökmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker satın almak her geçen gün sorunların artacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir