AnaSayfa / Genel / Kahve falında akide şekeri almak

Kahve falında akide şekeri almak

Kahve falında akide şekeri almak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, borcunun çok olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalet eder.

Kahve falında akide şekeri almak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Kahve falında akide şekeri görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akide şekeri almak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil akide şekeri görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz akide şekeri görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak hastalıklardan kurtulacağına, eşyaların yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı akide şekeri görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, hem işinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında konya şekeri görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında şeker fabrikası görmek maddi açıdan zarar edileceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir