AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, onun zamanını çalacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız görevler üstlenebilir veya sözlerinizin arkasında duramayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle kucaklaşmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği biriyle kucaklaşmak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle kucaklaşmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birisiyle kucaklaşmak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, çok hayırlı adımların atılacağına işarettir.

Kahve falında erkekle kucaklaşmak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğluyla kucaklaşmak de rahatının yerine geleceğine, kişinin rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir bayanla kucaklaşmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında patronuyla kucaklaşmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir