AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek aile içindeki huzurun kaçacağına, eşe dosta yardım edileceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Kahve falında bir erkekle kol kola yürümek eşiyle arasına nifak sokulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek herkes tarafından saygı göreceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola yürümek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında biriyle kol kola yürümek Allah’ın lütuflarına ereceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla kol kola yürümek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulur.

Kahve falında kol kola yürümek prestij kazanılacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekle kol kola girmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir