AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kola gezmek

Kahve falında kol kola gezmek

Kahve falında kol kola gezmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kola gezmek gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek kötü günleri arkasında bırakacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kola gezmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek daima secde ve şükür edeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kol kola girmek hayırlı haberler duyacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kola girdiğini görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir