AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Kahve falında yabancı erkek tarafından öpülmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir erkek tarafından öpülmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı tarafından öpülmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, bir daha kopmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı biri tarafından öpülmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kaçırılmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı bir erkeğe aşık olmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkek öpmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir