AnaSayfa / Genel / Kahve falında akbaba yemek

Kahve falında akbaba yemek

Kahve falında akbaba yemek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akbaba yemek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında akbaba yemek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akbabadan kaçmak kısa zamanda çok yol alınacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda akbaba görmek kötü sözler duyulacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah akbaba görmek atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz akbaba görmek duygularının karşılıklı olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük akbaba görmek düşmanlıkların biteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akbaba kovmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir