AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz akbaba görmek

Kahve falında beyaz akbaba görmek

Kahve falında beyaz akbaba görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, en küçük sorunda parlayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz akbaba gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında beyaz akbaba görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında akbaba yemek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba saldırması görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, planların aksayacağına delalet eder.

Kahve falında akbaba yakalamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında akbaba öldürmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akbaba kovmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük akbaba görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir