AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah akbaba görmek

Kahve falında siyah akbaba görmek

Kahve falında siyah akbaba görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah akbaba gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında siyah akbaba görmek makam ve söz sahibi olacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba yakalamak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında akbaba saldırması görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz akbaba görmek sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük akbaba görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında akbaba tutmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında akbabadan kaçmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında akbaba görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir