AnaSayfa / Genel / Kahve falında akbaba yavrusu görmek

Kahve falında akbaba yavrusu görmek

Kahve falında akbaba yavrusu görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akbaba yavrusu gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Kahve falında akbaba yemek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya yorulur.

Kahve falında akbaba kovmak bazı iş birlikleri yapacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında büyük akbaba görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çatıda akbaba görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akbaba tutmak bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kalp kıracağına yorulur.

Kahve falında akbaba yakalamak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalettir.

Kahve falında akbaba saldırması görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir