AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük akbaba görmek

Kahve falında büyük akbaba görmek

Kahve falında büyük akbaba görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında büyük akbaba gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında büyük akbaba görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında akbaba saldırması görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında akbaba tutmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek sorunları başarıyla çözmeye, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında akbaba yemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz akbaba görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akbaba öldürmek dinde olgunlaşacağına, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir