AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda akbaba görmek

Kahve falında çatıda akbaba görmek

Kahve falında çatıda akbaba görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Kahve falında çatıda akbaba gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında çatıda akbaba görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akbaba yakalamak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akbaba görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah akbaba görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, küs arkadaşların barışacağına yorulur.

Kahve falında büyük akbaba görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında akbabadan kaçmak kısmetinin açılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında akbaba saldırması görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeterli kimse haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir