AnaSayfa / Genel / Kahve falında akbaba yakalamak

Kahve falında akbaba yakalamak

Kahve falında akbaba yakalamak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba yakalamak gördüyseniz:

  • Evinizde veya ailenizde arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı etkileyecek önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında akbaba yakalamak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akbaba görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akbaba tutmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında akbaba saldırması görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akbaba kovmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıda akbaba görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz akbaba görmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir