AnaSayfa / Genel / Kahve falında akbaba tutmak

Kahve falında akbaba tutmak

Kahve falında akbaba tutmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, şansın önünün kesileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akbaba tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında akbaba tutmak kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında akbabadan kaçmak bunun için Allah’a şükredeceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda akbaba görmek kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Kahve falında akbaba görmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü akbaba görmek devlete hizmet etmeye, parasal ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında akbaba yavrusu görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine işarettir.

Kahve falında akbaba kovmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında siyah akbaba görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir