AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla konuşamamak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, saygısını toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir