AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, insanlarla tartışacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, diplomalı kimse olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonda konuşamamak kiracı olmaktan kurtulacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin telefonla konuştuğunu görmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına inanılır.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuştuğunu görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir