AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla konuşamamak

Kahve falında telefonla konuşamamak

Kahve falında telefonla konuşamamak hayatının bir anda allak bullak olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşamamak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek makam ve söz sahibi olacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında telefonla konu mak kafasının ve içinin rahatlayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında telefonla konuşanı görmek rahatsızlık vereceğine, variyetinin her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuşan birini görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir