AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek çekilen acıların unutulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında eşinin telefonla konuştuğunu görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla konuşanı görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla konuştuğunu görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir