AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, dualarının karşılığını göreceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Kahve falında başkasının telefonla konuştuğunu görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda konuştuğunu görmek zor durumda bırakacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle telefonda konuştuğunu görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili telefonda konusmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, hayırlı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefon konuşması dinlemek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon konuştuğunu görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir