AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin omzuna çıkmak

Kahve falında birinin omzuna çıkmak

Kahve falında birinin omzuna çıkmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin omzuna çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında birinin omzuna çıkmak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna çıkmak evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yatmak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında omzuna alınmak hoşluklarla karşılaşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin omzunda ağladığını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin omzuna yaslanmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin omzuna yaslanmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omzundan öpülmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir