AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerini temizlemek

Kahve falında mahrem yerini temizlemek

Kahve falında mahrem yerini temizlemek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret eder.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde yapacağınız değişiklik, hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak şanslarla karşılaşmanızı sağlayacak yönde ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında mahrem yeri temizlemek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mahrem yerini görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanın mahrem yerini görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , dertlerine derman arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın mahrem yeri görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir